Lets go Cowboys 😊

Förberedelserna är stora inför dagarna i High Chapparal med de små barnbarnen. Det ska vara pastasallad,äggmackor och godricka. Det ska vara gott humör och mycket skratt. Härligt avbrott i vardagen. För någon vecka sedan var det Almedalen, i stort sett alla seminarier jag gick på handlade om barn och kvinnor som lever med våld och deras situation… deras fruktansvärda livssituation som samhället lovar hjälpa till med. Sanningen kring det ser dock helt annorlunda ut.
Jo så vill jag säga till alla därute, tänk till innan ni gör en höna av en fjäder och framförallt, tänk först handla sen. Tänk vad livet skulle vara mycket lättare i alla sammanhang om eftertänksamhet stod högt på listan.
Im gonna go Cowboy soon yihaaa 🐎

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *