Nej tack, inte den här gången…

Så har nomineringar till riksdag och landsting startat. Jag har varit tydlig med att jag inte kommer ställa upp som kandidat i någon av dessa två. Man kan undra varför, det är ändå hedrande att bli nominerad och ganska frestande att tacka ja. För mig är det inget självändamål att vara politiker eller vara med överallt. För mig är det särskilt viktigt att finnas till i den lokala politiken och att dela den tiden med riks eller landstingspolitik skulle inte bli optimalt på något vis. Det betyder iof sig inte att dom som gör det inte gör ett bra jobb men troligtvis skulle inte jag göra det.
Dom som sett Uppdrag granskning på SVT tidigare i år kan vittna om att i Sigtuna kommun är det nu mer än nödvändigt att byta styre så fort det är möjligt. Vi har ett styre som helt tappat greppet om demokratiska värden. Jag förändrar gärna det tillsammans med mina allianskamrater. Den här tiden av nomineringar och valarbete kan bli väldigt tuffa och många känner konkurrensen inom partierna. Det är inte helt ovanligt att konflikter uppstår mellan partikamrater och andra partier men håll i hatten vänner för nu åker ni 🙂 ni är alla värda sååå mycket.

Med det sagt vill jag önska alla er som ställer upp som kandidater stort lycka till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *