Personalmöte eller livet i behåll…

Döm om min förvåning när socialhandläggare prioriterar apt istället för att snabbt hantera flytt av kvinna på skyddat boende då hennes liv faktiskt är i livsfara och allt som behöver göras är att ringa ett enda samtal, allt annat var färdigt. Mållös är jag. Nog om det slutet gott allting gott.
Imorgon blir det djupdykning i min självkännedom, hur jag är som person. Hur bemöter jag svårigheter, konflikter och olikheter. Sprider jag glädje kunskap och motivation. Ja det är frågan det. Jag antar att min egen uppfattning kan skilja sig från andras men hoppas ju ändå på att jag bidrar till goda saker.
Trump är ju något man kunde diskutera om här men jag vet inte om jag påriktigt har lust faktiskt så jag struntar i det. Jo föresten jag har ju en utmaning i alla fall för mig, jag tänker mig att handla samtliga mina kläder förutom underkläder på secondhand från nu och framåt. Många jag känner har gjort det hurlänge som helst men bättre sent än aldrig 🙂
Nåja ta hand om er alla och trevlig helg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *